Zo gaan we te werk

Werkwijze

INTAKE

Als eerste vindt er een kennismakingsgesprek plaats. We bekijken samen wat je wilt bereiken en waarom dit tot nu toe nog niet is gelukt. Erg belangrijk bij dit gesprek is dat er een wederzijdse klik is tussen de trainer en de klant. We zullen immers veel met elkaar te maken gaan krijgen!

DOELEN

Je hebt de keuze gemaakt om bij VisionFit aan de slag te gaan, we gaan knallen! We gaan samen op zoek naar een eerste doelstelling en maken een plan. Dit plan bestaat uit trainings- en voedingsschema’s. Ook gaan we bespreken hoe vaak er wordt getraind. Hoe vaak gaan we samen trainen en wat kan jij zelf nog doen?

KICK-OFF

Vervolgens beginnen we met de eerste training. Dit kan aansluitend aan het eerste gesprek of op een andere dag. De training is speciaal voor jouw doelstellingen en niveau samengesteld. De eerste 60 minuten zullen zwaar zijn, maar meteen de moeite waard!

EVALUATIES

Bij VisionFit evalueren we regelmatig om te kijken hoe we ervoor staan. Wat gaat er goed en wat kan er beter? Aan de hand van deze evaluaties wordt het programma aangepast waar nodig. Evaluaties kan via uitgebreide lichaamsanalyse + face-to-face gesprek, foto analyse + online contact of via Skype!

 

EINDMETING

Aan het einde van het programma bekijken we waar je staat ten opzichte van je doel. Wanneer het doel is bereikt zullen wij je helpen met hoe jij dit de rest van je leven kunt vasthouden. Heb je je doelen niet bereikt of heb je je doelen aangepast? VisionFit staat altijd voor je klaar om samen aan de slag te gaan en deze doelen te bereiken!

Eerste training gratis

Bij al onze diensten zit een gratis intakegesprek en een gratis training. Je gaat in gesprek met VisionFit om te bepalen wat je doelen zijn en hoe je deze gaat bereiken. Vervolgens laten we je van eerste hand ervaren hoe het is om begeleid te worden door een personal trainer. Meld je vandaag nog aan voor een gratis intake!

Bereik je doelen

Bij ons houdt Personal Training in dat je ook in je eigen tijd aan de slag kan gaan met een trainingsschema dat speciaal voor jou ontworpen is. Dit houdt in dat jouw schema wordt doorlopen en uitgelegd, dat je uitleg en tips krijgt over houding, maar dat er ook andere oefeningen en apparaten worden uitgelegd zodat jij altijd aan de slag kunt. In combinatie met voedingsadvies en coaching zal jij snel resultaat behalen!

Training

Om resultaat te behalen, maar ook om veilig te trainen is het erg belangrijk dat je een goed schema hebt wat op jou is afgestemd. Een fitness professional kan je daar bij helpen, dus bij VisionFit ben je aan het juiste adres! We bespreken samen je niveau, situatie en doelen zodat er voor jou een optimaal schema wordt samengesteld.

Voeding

Mensen begeleiden bij voeding gaat niet alleen over het geven van advies en een voedingsschema. Bij VisionFit coachen we mensen bij het gehele proces waarbij stap voor stap wordt gewerkt aan een nieuwe levensstijl. Het is belangrijk dat je zelf bewust wordt van wat je eet zodat er een patroon komt wat makkelijk is vol te houden.

Coaching

Jouw doelen behalen is onze topprioriteit. Naast training en voeding ontvang je daarom ook krachtige coaching. Erg belangrijk is de persoonlijke klik. Als Personal Trainer zal ik al mijn kennis, ervaring en inzichten met jou delen om jou te helpen met het behalen van je doelen. Er is dan wel één ding wat ik van jou vraag: inzet, maximale inzet!

Gratis intake & training? Meld je nu aan!

5 + 1 =

Fit Factory Eersel

Fit Factory Bladel

Fit Factory Oisterwijk