Over ons

Ben jij op zoek naar iemand die jou écht gaat helpen bij het maken VAN een verandering? Bij VisionFit ben je aan het juiste adres!

 

Mijn verhaal

Mijn naam is Sander Blox, oprichter en Personal Trainer bij VisionFit. Mijn passie voor fitness en voeding begon ongeveer 5 jaar geleden toen ik de eerste stap in de sportschool zette. Nadat ik enigszins mijn draai gevonden had maakte ik de keuze om meer te weten te komen over dit mooie vakgebied. Ik besloot om een fitness opleiding te gaan volgen die ik met succes afrondde. Daarna ben ik direct gaan werken in de fitnesswereld, waar ik inmiddels zo’n 4 jaar actief ben als fitness instructeur.

Toch vond ik mijn kennis niet genoeg en besloot ik om door te gaan tot het behalen van mijn Personal Trainer diploma. Met mijn diploma ben ik geregistreerd bij EREPS (European Register of Exercise Professionals). Door mijn opgedane kennis en ervaring wil ik mij nu inzetten om mensen te helpen met het behalen van hun persoonlijke (sport)doelen. Bij VisionFit gaat het niet alleen om training. Ik sta voor het begeleiden van mensen bij het gehele proces: training, voeding én coaching!

 

alles zonder strenge diëten. Samen gaan we op zoek naar een methode die het beste bij jou past.

 

Je zal altijd kunnen eten wat je lekker vindt, zolang er maar balans is!

Bij VisionFit zul je écht stappen maken, zowel fysiek als mentaal. Het gaat erom dat je een nieuwe levensstijl krijgt en dat je tevreden gaat zijn met jezelf. Coaching is daarbij erg belangrijk. Niet alleen tijdens de training, maar ook daarbuiten. Een andere belangrijke factor is plezier. Wanneer er plezier wordt gehaald uit het trainen is het veel beter vol te houden en zal je je ook veel beter gaan voelen. Ik zorg er daarom ook voor dat onze trainingen niet alleen effectief, maar ook leuk zullen zijn!

Make a Change

Our vision, your results

Ben jij opzoek naar iemand die jou écht gaat helpen bij het maken een verandering? Bij VisionFit ben je aan het juiste adres! Wij helpen je middels coaching, training en advies naar een gezondere levensstijl en het lichaam van je dromen.

Eerste training gratis

Bij al onze diensten zit een gratis intakegesprek en een gratis training. Je gaat in gesprek met VisionFit om te bepalen wat je doelen zijn en hoe je deze gaat bereiken. Vervolgens laten we je van eerste hand ervaren hoe het is om begeleid te worden door een personal trainer. Meld je vandaag nog aan voor een gratis intake!

Gratis intake & training? Meld je nu aan!

1 + 3 =

Fit Factory Eersel

Fit Factory Bladel

Fit Factory Oisterwijk