Online Coaching

Bereik je doel met de juiste kennis, een handige tool en een steuntje in de rug van een professional. Ga ervoor met VisionFit!

 

Community

Word onderdeel van de VisionFit community. Onze trainers zorgen ervoor dat jij altijd op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen binnen training en voeding. Er worden interessante artikelen gepost over feiten en fabels die jij meteen in de community kunt lezen!

 

VisionFit App

Online coaching vindt plaats in de VisionFit app. In deze app vind je jouw trainingsschema, voedingsschema en kun je je progressie eenvoudig bijhouden.

Ook is er de mogelijkheid om je voeding zelf bij te houden in de geïntegreerde Food-app.

Jouw trainer heeft de mogelijkheid om deze te bekijken om jou 24/7 optimaal te kunnen coachen.

Trainingsschema

Je trainingsschema kan je eenvoudig in de app vinden. Deze is altijd voorzien van 3D-animaties en duidelijke instructies om jou nog meer op weg te helpen! Je kan je progressie eenvoudig bijhouden en je kan per oefening zien welke spieren erbij betrokken zijn.

Start op ieder moment en kies het programma dat bij jou past.

* Alle bedragen zijn inclusief btw.
** Betaling geschiedt via automatische incasso
*** Maandelijks opzegbaar!

Make a Change

Our vision, your results

Ben jij opzoek naar iemand die jou écht gaat helpen bij het maken van een verandering? Bij VisionFit ben je aan het juiste adres! Wij helpen je middels coaching, training en advies naar een gezondere levensstijl en het lichaam van je dromen.

j

Inschrijven

Meld je aan bij VisionFit door je gegevens achter te laten in onderstaand formulier en op “aanmelden” te drukken. Deze worden veilig naar ons gestuurd.

h

Intake

Na je inschrijving ontvang je een intakeformulier. Zodra dit gebeurd is, ontvang je binnen 24 uur een activatielink. Met deze link activeer je je account.

Kennismaking

Als je inschrijving en intake volledig in orde is, maken we een afspraak met je personal trainer. Tijdens dit gesprek maak je kennis met je trainer en bespreken we je doelen.

R

Toegang

Na het gesprek maken we je account in orde en krijg je toegang tot onze mobiele app, met de daarbij horende training- en voedingsschema’s.

Knallen!

Vanaf nu ben je onderdeel van de VisionFit-familie en kun je aan de slag. Samen gaan we flink aan de weg timmeren en werken aan jouw droomlichaam- en levensstijl.

Klaar voor online coaching? Meld je nu aan!

3 + 4 =

Fit Factory Eersel

Fit Factory Bladel

Fit Factory Oisterwijk