Bekijk onze locaties

Locaties

Probeer een gratis training

Bij VisionFit zullen alle trainingen plaatsvinden op een van de 3 prachtige locaties van Fit Factory.
Met locaties in Eersel, Oisterwijk en Bladel is er meer dan genoeg ruimte om samen kei hard te trainen en jouw doelen te gaan realiseren.

Fit Factory Bladel biedt meer dan 2.000m2 ruimte aan sportgelegenheid en is voorzien van trainings- en cardioapparatuur van het fantastische merk Life Fitness. Ook is er een mooie groepsleszaal en cycle area aanwezig.

Fit Factory Eersel is de hoofdlocatie van Fit Factory. Met meer dan 5.000m2 sportruimte is dit een fantastische plek om te sporten. Er is een grote aparte cardioruimte aanwezig welke is voorzien met de nieuwste cardiolijn van Matrix.

Verder is er een grote krachtruimte met apparatuur van Matrix en Life Fitness, een HIIT (High Intensity Interval Training) ruimte, 2 squash banen, een Body & Mind zaal, een cycle area en een fantastisch grote Main Stage!

Tevens biedt Fit Factory Eersel ook genoeg ruimte om te ontspannen. Zo is er namelijk een zwembad en een sauna aanwezig. Na het trainen kun je ook nog eens heerlijk zitten en genieten van een eiwit shake in de gezellige horeca van Fit Factory.

Met meer dan 1.200m2 aan sportruimte en de nieuwste Matrix apparatuur is dit een locatie waar kei hard getraind kan worden. Het is een grote open ruimte die voorzien is van een plate loaded hoek, een ‘Olympic Powerlifting’ hoek, een HIIT (High Intensity Interval Training) hoek, een hoek met vaste toestellen en natuurlijk een groepsleszaal/cycle area.

Eerste training gratis

Bij al onze diensten zit een gratis intakegesprek en een gratis training. Je gaat in gesprek met VisionFit om te bepalen wat je doelen zijn en hoe je deze gaat bereiken. Vervolgens laten we je van eerste hand ervaren hoe het is om begeleid te worden door een personal trainer. Meld je vandaag nog aan voor een gratis intake!

Gratis intake & training? Meld je nu aan!

14 + 7 =

Fit Factory Eersel

Fit Factory Bladel

Fit Factory Oisterwijk