Bereik je doelen met

Voedings

advies

Behaal je doelen

Mensen begeleiden bij voeding gaat niet alleen over het geven van advies en een voedingsschema. Bij VisionFit coachen we mensen bij het gehele proces waarbij stap voor stap wordt gewerkt aan een nieuwe levensstijl. Het is belangrijk dat je zelf bewust wordt van wat je eet zodat er een patroon komt wat makkelijk is vol te houden.

Het is algemeen bekend dat voeding en gezondheid met elkaar verbonden zijn. Voeding heeft een grote impact op ons leven. Het bepaalt je energieniveau, je werk- en sportprestaties, maar nog belangrijker: of je lekker in je vel zit of niet.

Wil jij nu écht die verandering maken naar een gezonder leven? Of wil je alleen die laatste kilo’s kwijt voordat de zomer eraan komt? Misschien wil jij als man wel juist wat aankomen in spiermassa zodat jij in de zomer trots op het strand kunt lopen! Voeding is voor iedereen van toepassing en bij VisionFit helpen we je daarbij, ongeacht je niveau en doelstelling. De verschillen in doelstelling roepen vaak ook verschillende vragen op:

  • Wat is het beste om in de ochtend te eten?
  • Moet ik 3 keer per dag eten of juist vaker in kleine porties?
  • Hoeveel eiwitten moet ik eten?
  • Is het echt zo dat koolhydraten en vetten mij direct dik maken?
  • Wat kan ik het beste voor en na een training eten?
  • Klopt het dat ik ’s avonds voor het slapen niets meer mag eten?
  • Hoe houd ik dit alles überhaupt vol?

Bij VisionFit zullen we al deze vragen voor je beantwoorden. Een mooie bijkomstigheid: iedereen houdt van lekker eten, dus dat gaan we je ook zeker niet ontnemen. Wij staan voor het veranderen van je voedingspatroon op een leuke manier zonder je al te veel dingen te moeten ontnemen.

* Alle bedragen zijn inclusief btw.

Gratis intake & training? Meld je nu aan!

11 + 15 =

Fit Factory Eersel

Fit Factory Bladel

Fit Factory Oisterwijk