Bereik je doelen met

DUO Training

Bereik samen je doelen!

Wil je je doelen het liefste samen met een ander bereiken? Bijvoorbeeld met een van je vrienden of iemand uit je familie? Dat kan bij VisionFit!

Naast alle voordelen van Personal Training heeft het nog een aantal extra voordelen. Het blijft effectief, je kunt elkaar motiveren en het geeft nóg meer plezier. Ook kun je de prijs delen, bij VisionFit betaal je niets extra’s. 50-50, eerlijk delen noemen wij dat.

* Alle bedragen zijn inclusief btw.
** Bedragen zijn gebaseerd op een toewijding van 12 maanden.

In ieder pakket zit:

Gratis intake

1-op-1 mindset

Voedingsanalyse

Lichaamsanalyse

Leefstijlanalyse

Schema's op maat

Hulp bij supplementen

Maandelijkse evaluatie

Eindevaluatie

Persoonlijk contact

Eerste training gratis

Bij al onze diensten zit een gratis intakegesprek en een gratis training. Je gaat in gesprek met VisionFit om te bepalen wat je doelen zijn en hoe je deze gaat bereiken. Vervolgens laten we je van eerste hand ervaren hoe het is om begeleid te worden door een personal trainer. Meld je vandaag nog aan voor een gratis intake!

Bereik je doelen

Bij ons houdt Personal Training in dat je ook in je eigen tijd aan de slag kan gaan met een trainingsschema dat speciaal voor jou ontworpen is. Dit houdt in dat jouw schema wordt doorlopen en uitgelegd, dat je uitleg en tips krijgt over houding, maar dat er ook andere oefeningen en apparaten worden uitgelegd zodat jij altijd aan de slag kunt. In combinatie met voedingsadvies en coaching zal jij snel resultaat behalen!

Training

Om resultaat te behalen, maar ook om veilig te trainen is het erg belangrijk dat je een goed schema hebt wat op jou is afgestemd. Een fitness professional kan je daar bij helpen, dus bij VisionFit ben je aan het juiste adres! We bespreken samen je niveau, situatie en doelen zodat er voor jou een optimaal schema wordt samengesteld.

Voeding

Mensen begeleiden bij voeding gaat niet alleen over het geven van advies en een voedingsschema. Bij VisionFit coachen we mensen bij het gehele proces waarbij stap voor stap wordt gewerkt aan een nieuwe levensstijl. Het is belangrijk dat je zelf bewust wordt van wat je eet zodat er een patroon komt wat makkelijk is vol te houden.

Coaching

Jouw doelen behalen is onze topprioriteit. Naast training en voeding ontvang je daarom ook krachtige coaching. Erg belangrijk is de persoonlijke klik. Als Personal Trainer zal ik al mijn kennis, ervaring en inzichten met jou delen om jou te helpen met het behalen van je doelen. Er is dan wel één ding wat ik van jou vraag: inzet, maximale inzet!

Gratis intake & training? Meld je nu aan!

10 + 12 =

Fit Factory Eersel

Fit Factory Bladel

Fit Factory Oisterwijk