Bereik je doelen met

Bootcamp

Groeien in groepsverband

Bootcamp is een spierversterkende trainingsmethode die uitgevoerd wordt in groepsverband. Uiteraard onder begeleiding van een Personal Trainer. Kracht en uithoudingsvermogen zal worden verbeterd door een intensieve training van 60 minuten. Door het teamverband zullen de deelnemers nog beter hun best doen wat de efficiëntie verhoogt. Dit alles lekker in de buitenlucht!

Oefeningen worden veelal op eigen lichaamsgewicht uitgevoerd, maar ook kunnen er extra trainingsmaterialen worden gebruikt zoals bijvoorbeeld boomtakken, touwen en kettlebells. Er worden korte, maar zeer inspannende oefeningen gedaan die relatief gemakkelijk zijn uit te voeren, maar die op het gebied van conditie en kracht veel van je vragen. De trainingen zijn afgestemd op iedere deelnemer. Niveau maakt hierbij dus niet uit, je kunt altijd meedoen!

Een Bootcamp training is los of in de vorm van een 10 rittenkaart verkrijgbaar. Wanneer je kiest voor een 10 rittenkaart zal er op voorhand in een persoonlijke sessie van 30 minuten gekeken worden naar jouw niveau zodat jij optimaal aan de slag kunt tijdens de Bootcamp!

* Alle bedragen zijn inclusief btw.

Tijd voor actie. Meld je vandaag nog aan!

15 + 6 =

Fit Factory Eersel

Fit Factory Bladel

Fit Factory Oisterwijk